Συμπληρώστε την φόρμα και σας στέλνουμε προσφορά μέσα σε 24 ώρες:
+30 2810 543 986

Τηλεφωνικό Κέντρο

info@bluebirdinteractive.gr

24/7 Υποστήριξη Πελατών

Δευτ - Σάββ: 9:00 - 17:30

Λειτουργία Γραφείων

Social Media

15 χρόνια γράφουμε κώδικα και προωθούμε τους
πελάτες μας.
bluebirdinteractive logo

Με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης η Bluebird Interactive παρέχει υπηρεσίες στον χώρο της διαφήμισης – προώθησης και στην κατασκευή λογισμικού. 

Αποκτήστε διαδικτυακή παρουσία και προσελκύστε το κοινό που σας ενδιαφέρει

Μάθετε για την marketing στρατηγική μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

bluebirdinteractive social pic02

Εμπειρία

Οι περισσότερες επιχειρήσεις με παρουσία ετών μέσω φυσικών καταστημάτων, έχουν πλέον ιστοσελίδα, eShop, σελίδα στο Facebook ή σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αφήστε την διαχείριση σε επαγγελματίες ώστε να η εικόνα της επιχείρησής σας να είναι η καλύτερη δυνατή. Η άριστη γνώση της αγοράς και οι σύγχρονες τεχνικές τεχνικές προώθησής μας οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντα σύμφωνα με τον ξεχωριστό χαρακτήρα και τους στόχους κάθε επιχείρησης.

Κερδίστε Χρόνο

Μια σωστή στρατηγική marketing περιλαμβάνει διάφορες ενέργειες για τις οποίες μπορεί να μην υπάρχει ο χρόνος από τα υπάρχοντα στελέχη να φέρουν εις πέρας, οπότε γίνεται εμφανές  ότι χρειάζεται να το αναλάβει κάποιος άλλος εκτός της εταιρείας.

Δίνοντας τη διαχείριση του μάρκετινγκ σε ένα εξωτερικό γραφείο marketing, κερδίζετε χρόνο τον οποίο μπορείτε να αφιερώσετε όπου εσείς θεωρείτε σημαντικότερο να επενδύσετε, με την σιγουριά ότι αυτό το κομμάτι της επιχείρησής σας βρίσκεται σε καλά χέρια!

Έλα να σε βοηθήσουμε στοχευμένα σε πλατφόρμες όπως το Facebook, Instagram, Pinterest, twitter & να κερδίσεις νέους πελάτες.

Ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που θα ενισχύσει την αναγνωρισημότητα της επωνυμίας σου και θα προωθήσει το site σου γρήγορα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά με εγγυημένα αποτελέσματα.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων σύμφωνα με τα νέα trends, με χαμηλό κόστος και σύγχρονες seo πρακτικές!

Προσφέρετε στον πελάτη σας μια ολοκληρωμένη online εμπειρία! Κατασκευάζουμε eShop με εύκολη διαχείρηση, πλήρως λειτουργικά, υψηλές κατατάξεις και τεχνική υποστήριξη.