Συμπληρώστε την φόρμα και σας στέλνουμε προσφορά μέσα σε 24 ώρες:
+30 2810 543 986

Τηλεφωνικό Κέντρο

info@bluebirdinteractive.gr

24/7 Υποστήριξη Πελατών

Δευτ - Σάββ: 9:00 - 17:30

Λειτουργία Γραφείων

Google Ads

15 χρόνια γράφουμε κώδικα και προωθούμε τους
πελάτες μας.
bluebirdinteractive logo

Με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης η Bluebird Interactive παρέχει υπηρεσίες στον χώρο της διαφήμισης – προώθησης και στην κατασκευή λογισμικού. 

Αναπτύξτε την επιχείρησής σας

Προβληθείτε στους πελάτες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google. 

Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας.

Με Google Ads!

Εμφανιστείτε όταν οι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Στη Google οι χρήστες αναζητούν τι θα κάνουν, πού θα πάνε, και τι θα αγοράσουν.

Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

bluebirdinteractive google ads ORIGINAL

Λέξεις κλεδιά

Το πρώτο βήμα κάθε καμπάνιας, είτε σχετίζεται με το SEO είτε με το Google AdS, ξεκινά από την έρευνα για λέξεις (keywords) και φράσεις (key-phrases) σχετικές με την αγορά που απευθύνεται κάθε διαδικτυακή επιχείρηση.

Οι λέξεις-κλειδιά είναι το συστατικό μιας επιτυχημένης ή αποτυχημένης Search Μarketing καμπάνιας καθώς λειτουργούν ως «Πυξίδα» με το να κατευθύνουν και να οδηγούν την επιχείρηση στο επιθυμητό αποτέλεσμα όπως η αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας (traffic), η αύξηση της φήμης της επιχείρησης (brand reputation) και η αύξηση των πωλήσεων (sales conversions).

Προώθηση ιστοσελίδων

Η Προώθηση ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια με το ακρωνύμιο SEO (Search Engine Optimization).

Κάνοντας λόγο για το SEO αναφερόμαστε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που εκπονούν οι Web Marketers για να ανέλθει μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης, δηλαδή στα 10 πρώτα αποτελέσματα.

Το SEO και το Google Ads αλληλοσυνδέονται και βοηθούν στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας καθώς επιφέρουν:
Ραγδαία Αύξηση επισκεψιμότητας
Αύξηση του Brand Awareness
Αύξηση των πωλήσεων
Στοχευμένο κοινό

Διαφήμιση με Google Ads

To Google Ads σαφώς και αποτελεί το Νο1 εργαλείο για διαφημιστικές εκστρατείες στην Google. Με ένα μεγάλο εύρος στόχευσης, η επιχείρηση σας μπορεί να προβληθεί εύκολα σε ένα μεγάλο μέρος χρηστών αλλά και ιστοσελίδων.

Ο πρώτος και πιο δημοφιλής τρόπος προβολής στην μηχανή αναζήτησης της Google είναι το δίκτυο εμφάνισης «Search Advertising». Εδώ στοχεύουμε σε χρήστες που αναζητούν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας.

Ο δεύτερος τρόπος προβολής μέσω Google είναι το δίκτυο εμφάνισης «Display Advertising», με στόχευση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων websites της Google, δηλαδή σχεδόν στο 90% των ιστοσελίδων που υπάρχουν στο google.gr. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι στόχευσης στο δίκτυο εμφάνισης ανάλογα με το κοινό και την αγορά που στοχεύετε.

Διαφημίσεις YouTube

Ένα πολύ δυνατό μέσο που παρέχει πληροφορίες με οπτικό ακουστικό τρόπο είναι το Youtube!

Μέσα στο YouTube ο χρήστης ξοδεύει αρκετό χρόνο μέσα στην ημέρα. Μέσα λοιπόν σ’ αυτό το εργαλείο η Google φρόντισε να εκμεταλλευτεί κάθε σημείο του και να προβάλει διαφημίσεις πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και δίπλα σε κάθε Video.